Kreatív megoldások, GARANTÁLT eredmények.

A digitális siker
útján vezető Partner.

Országunkban egyre több vállalkozás használ Online hirdetéseket.
Talán már az ön versenytársai is.
Ne maradjon le!

Itt az ideje elkezdenie.
Black_spot
Üdv a brandit-nél

Hello!

Üdvözljük Önt a Brandit-nél, ahol az online marketing és online hirdetési lehetőségeket használjuk fel ahhoz, hogy vállalkozását a digitális korszakban is sikerre vezessük. Célunk az, hogy segítsük az üzletét a versenyben maradásban, és megnyerő online jelenlétet teremtsünk Önnek a legújabb digitális trendek és kreatív megoldások segítségével.

Fizetett hirdetéseink és kreatív megoldásaink révén új vásárlókat és ügyfeleket szerezhet, akikkel növelheti az online jelenlétét és a bevételeit.

Segítünk evezni az online világ zavaros vizein, és egy újabb, nyereségesebb útra vezetjük válalkozását.

Black_spot
látásmódunk az Online Hirdetések világában

Minden klikk számit.

Online és offline marketing szolgáltatások speciálisan az ön számára kiépítve.

Digitális marketing

Digitális marketing kulcsfontosságú tényező a modern üzleti siker szempontjából, és az ügynökségünk segítségével új magasságokat érhet el. Együtt készítünk egy digitális stratégiát, amely fejleszti az üzletét és vonzza az új ügyfeleket.

branding

Az Ön vállalkozása a digitális korban a megfelelő figyelmet igényli, hogy vonzza azokat a vásárlókat, akik érdeklődnek termékei vagy szolgáltatásai iránt. Cégünk készen áll arra, hogy támogasson minden branding szempontjából, a logó tervezéstől a vizuális nyelv fejlesztéséig, hogy kitűnjön a piacon.

online hirdetés

Az online hirdetési területen való több éves tapasztalatunkkal a segítségére lehetünk abban, hogy vállalkozása sikeres legyen. A legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk, hogy biztosítsuk üzleti céljai elérését. Új bejegyzések és kampányok segítségével biztosítjuk, hogy tartalma releváns maradjon és vonzza a célközönség figyelmét

design

Személyre szabott vizuális megjelenést teremtünk, amely kiemeli Önt a tömegből, és felkelti leendő ügyfeleik figyelmét. Legyen szó logó tervezésről, web designról, csomagolás tervezésről, vagy bármilyen más formájú tervezésről, a célunk az, hogy feltűnő és azonosítható megjelenést hozzunk létre, amely erős benyomást kelt az Ön célközönségében.

Csapatmunka

Együtt a lehetetlent is el tudjuk érni. Közösen fejlődünk és növekszünk.

Innováció

Új módszereket alkalmazunk így előnyhöz jut versenytársaival szemben.

Célorientáltság

Célunk az ön sikere, amit garantálunk. A túlteljesítés nálunk előírás.

Szórakozás

A munkafolyamat része, hogy élvezze, hogy eléri céljait és látja cégének fejlődését.

Black_spot
Miért a brandit

Miről szól?

Tökéletesítette a termékét, a szolgáltatása egyedülálló a piacon? Szeretné, ha minél többen megismernék, hogy aztán bizalmat szavazva cégének öntől vásároljanak? 

Segítünk megmutatni a célközönsége számára, hogy ki ön! Megtervezzük a teljes online marketing stratégiáját vagy kampányát, és lépésről lépésre el is végzünk minden kivitelezési feladatot. Csak dőljön hátra, és nézze ahogy cége eddig nem látott sikereket ér el.

Elkötelezett csapatunk segít bármilyen problémát megoldani, havi vagy heti riportokat készítünk, hogy jobban megismerje cégét és elhozzuk a fejlődést ami miatt az ügyfelek önt válasszák a versenytársaival szemben.

8 jel, ami arra utal, hogy ideje felülvizsgálnia az online marketingjét.

Megnézem a videót
Black_spot
Az Online Hirdetések ereje

Közösségi háló kiépítése

Az ön számára megfelelő szociális média platfrmok kiépitése, karban tartása és kezelése.

Hirdetés

Az online hirdetések kulcsfontosságú tényező a vállalkozásod sikeréhez. Segítségünkkel a hirdetéseid céltudatosak és hatékonyak lesznek, új vásárlókat vonzanak és növelik az értékesítést. Bízd ránk a hirdetéseidet és érj el kívánt eredményeket.

Kapcsolatfelvétel

Tartalomkészítés

Az online jelenlétének erősítése érdekében ajánljuk szolgáltatásunkat! A csapatunk gondoskodik arról, hogy a Facebook, Instagram, TikTok és YouTube profiljai folyamatosan frissek és aktívak legyenek. Kattintson ide, hogy többet megtudjon szolgáltatásainkról a tartalomkészítés terén.

Kapcsolatfelvétel

Arculattervezés

A brandépítés a vállalkozásod azonosítója és lehetővé teszi, hogy megkülönböztesd magad a versenytársaktól. Mi segítünk neked abban, hogy erős és megjegyezhető brandet építs, amit a vásárlóid emlékezni fognak. Kattints ide, hogy többet megtudj szolgáltatásainkról a brandépítés terén.

Kapcsolatfelvétel
Black_spot
A Brandit 6 lépése a sikerhez

Munkamenet

Kapcsolatfelvétel

Örömmel segítünk bármilyen kérdése is legyen. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tegye meg az első lépést online sikeréhez.

1

Meeting

Rövid beszélgetés ahol vállalkozása megismerése a cél. Személyesen,
telefonon vagy online.

2

Elemzés

Elemezzük a kapott információt, felmérjük helyzetét, piackutatást végzünk és elemezzük versenytársait.

3

Stratégia tervezés

Az elemzés után a kapott adatokból összeállitjuk a megfelelő stratégiát, hogy biztosítsuk helyét a digitális világban.

4

Kivitelezés

Dizájnolunk, hirdetéseket és kampányokat indítunk, professzionális online jelenlétet teremtünk.

5

Riportok

Heti vagy havi riportokat készítünk, hogy nyomon követhesse együttműködésünk eredményét.

6
Black_spot
Ne maradjon le semmiről

Körlevél

Tippek, trükkök és ötletek amiket ha alkalmaz megkönnyítik munkáját a 21. században.
Black_spot
rólunk

Miért mi?

Fiatalos, innovatív cég vagyunk. A Digitalizálás elősegítői és az online jelenlét megteremtői. Mottónk, hogy az ön cégét sajátként kezeljük, és digitális módszerekkel növeljük eladásait.

0 %

Elégedettség

0 ÉV

Tapasztalat

0

Köszönőlevél

Black_spot
Vélemények

Ügyfeleink

Ahogyan mi, úgy ügyfeleink is látják a nagyobb képet. Tudják, hogy a megfelelő marketinggel vállalkozásukkal tornádóként söpörhetnek végig a piacon. Mi ebben segítünk.

  Black_spot
  Akik bíznak bennünk

  Ügyfeleink

  Black_spot
  Megmozgattuk fantáziáját? Lépjen kapcsolatba velünk.

  Érje el a maximumot.